12 sykler og en bil stjålet fra samme gate i natt – politiet ønsker tips

Artikkelen er over 1 år gammel

Sykler for store verdier ble stjålet fra to adresser i Olasvevegen i Lillehammer i natt.

DEL

(Gudbrandsdølen Dagningen) Det er i løpet av natten stjålet 12 sykler fra én og samme gate i Lillehammer, melder politiet i Innlandet mandag formiddag.

På den ene adressen er seks sykler borte, tre av dem var elsykler. På den andre adressen er fire sykler borte, to av dem var elsykler.

– Syklene sto ikke lett tilgjengelig, så det tyder på at noenhar fulgt med inngående på forhånd, eller gått og spanet og tatt seg inn. Det er store verdier som er blitt stjålet. Vi vil gjerne ha tips hvis folk har sett biler eller unormal aktivitet i området. Man trenger en henger eller en kassebil for å få med seg dette. Noen har kanskje sett noe, sier operasjonsleder Sissel Svarstad.

Politiet på Lillehammer vil utføre åstedsundersøkelser på begge stedene mandag.

Før denne artikkelen ble skrevet ferdig, tikket det inn en ny melding fra politiet om at også en bil er stjålet fra samme gate.

En hvit Toyota Hiace med kjennemerke YE55078 er stjålet, og tyveriet kan settes i sammenheng med sykkeltyveriene, opplyser politiet.

Klokken 16.12 fikk Politiet i Innlandet nok en melding om innbrudd i Olasvevegen på Lillehammer natt til mandag.

Den siste meldingen kom klokken 16.12: Politiet skriver følgende på twitter: «Ny melder om innbrudd i Olasvevegen. Det er bortatt en sykkel og diverse verktøy fra verksted.»

Da er totalt 12 sykler, hvorav fem elsykler, en varebil, diverse verktøy og en motorsykkel blitt borte fra samme gate samme natt.


Olasvevegen ligger i høyden i Lillehammer, langs Nordsetervegen som går opp til Skistadion og videre til Nordseter. Elsykkel er utbredt i denne bratte delen av Lillehammer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken