Gå til sidens hovedinnhold

20 år med Innlandsmarkedet: Inviterer til fotoutstilling fra landbruket

Artikkelen er over 1 år gammel

I forbindelse med 20-årsjubileet til Innlandsmarkedet, inviteres det til fotokonkurranse for å vise fram lokalt landbruk og kulturlandskap på sitt beste.

For det er det aktive landbruket med matproduksjon og kulturlandskap som gjelder for Innlandsmarkedet i august. Hvert år har landbruket, og det som dyrkes og produseres, blitt løftet fram under markedet i Moelv. Nå ønsker arrangørene å synliggjøre det ekstra. Bilder fra lokalt landbruk og kulturlandskap ønskes.

– Vi ønsker å lage en konkurranse, hvor det blir plukket ut ti bilder som vi stiller ut under InnlandsMarkedet 23. og 24. august, forteller Monica Rylander. Hun er medlem i Innlandsmarkedets styringsgruppe fra Ringsaker kommune.

Arrangørene samarbeider med Ringsaker Blad om det hele.

– En bra idé. Det hadde vært veldig bra om vi kan få inn noen gode bilder fra landbruket og matproduksjon i Ringsaker. Jeg kjenner flere gardbrukere som er flinke til å legge ut gode bilder fra sin hverdag. Det er det vi ønsker å se, og gjerne gjennom gode bilder som tas fra hverdagen deres. Det er en veldig viktig del av Ringsaker og det Innlandsmarkedet dreier seg om, sier redaktør Gaute Freng i RB.

Han forteller at bildene kan legges inn på Instagram med emneknaggene: #rblandbruk og #innlandsmarkedet.

– Vi tar også imot bilder på vår e-post, som er redaksjonen@ringsaker-blad.no, sier Freng.  

Det vil under markedet bli kåret en juryvinner, og en publikumsvinner av de innsendte bildene som mottar følgende premier:

Juryvinner:

  • 2 billetter til Matlystfestivalen (Elgaften på Wood hotell)
  • Matkasse fra Ringsaker Bondelag
  • Gavekort med verdi à 500,-

Publikumsvinner:

  • 2 billetter til «Jul i Prøysen»
  • Matkasse fra Ringsaker Bondelag
  • Gavekort med verdi à 500,-