RB skrev tirsdag om restriksjoner Oslo-folk og turister fra Viken drar med seg fra egen kommune. Turister og hyttefolk må forholde seg til smittevernregler i egen kommune når de reiser til andre kommuner. Det var da blant annet knyttet til servering og ulike aktiviteter, men ingen alpinsentre skal være stengt i disse kommunene. Dermed er naturligvis også alpinbakker i Ringsaker, og da spesielt Sjusjøen skisenter Natrudstilen, åpen for alle.

– Alle skisentre i Norge er i drift og er åpne for alle pr. i dag. Dette gjelder også i Oslo og Viken. Dersom noen skisentre eventuelt skulle være stengt så må det være på grunn av lokale smittesituasjoner eller tiltak. Det er derfor fullt mulig for hyttegjester og andre gjester i vår region å besøke alpinanlegg, uansett hvor de kommer fra. Smittevernregler må selvfølgelig følges når de er på besøk og hovedreglene er å holde en stavlengdes avstand, vaske hender ofte og nøye, ha et ledig sete mellom fremmede i stolheisen og å holde seg hjemme dersom de er syke, melder Hilde Ødeli i Sjusjøen Alpint AS.

Hun skriver at de ønsker alle velkommen og legger til at de på Sjusjøen, andre alpinsentre og fjelldestinasjoner jobber for få planlagt og gjennomført en trygg påske for både gjester og våre ansatte innen de retningslinjer som gjelder.

RB beklager at dette ble feil omtalt i den aktuelle saken.