Gå til sidens hovedinnhold

Ap – Arbeidsledighetspartiet er avkledd

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Arbeiderpartiet har mistet all sin troverdighet når de snakker om arbeid. Dersom Ap & co. kommer i regjering vil de tømme Norge for arbeidsplasser. Arbeiderpartiet burde virkelig skifte navn til arbeidsledighetspartiet, fordi det er det som er realiteten med deres politikk.

Arbeiderpartiet går først og fremst til valg på økte skatter og avgifter. Konsekvensene av å øke skatter og avgifter er at familiebedrifter og små viktige hjørnesteinsbedrifter over hele landet vil bli skattet i hjel. Eksempelvis er formuesskatten som er en særnorsk skatt som rammer svært urettferdig. Det er kun norske bedrifter som rammes av skatten og den setter norske arbeidsplasser i fare. Det er helt uakseptabelt at det lokale familiehotellet blir skattet i hjel mens storgiganten Scandic slipper unna, fordi de har postadresse i Sverige. Det er ikke rart at norske arbeidsplasser stadig blir borte når norske bedrifter ikke konkurrerer på like vilkår med de utenlandske. Dette har uheldigvis ikke venstresiden forstått, og de gjemmer seg bak en løgnaktig retorikk. Men Ap skal ikke få slippe unna denne gangen.

Ap snakker med flere tunger når de lover flere arbeidsplasser til dagens ungdom. FrP har fremmet flere forslag i Stortinget for å fjerne blant annet alderskrav for ansettelse uten støtte fra Ap. Vi i Frp har trua og stoler på de unge. Derfor har vi fremmet forslag om at 16 åringer kan sitte bak kassa på Kiwi og Rema og fjernet urimelige alderskrav som begrenser ungdoms mulighet for å få jobb. FrP har også fremmet forslag om at 18 åringer skal få servere alkoholholdig drikke over 22 %. Det er faktisk helt urimelig at du som 18 åring kan bli sendt ut i krig – bli drept eller tvunget til å drepe andre – men at du ikke kan servere en «irish coffee».

FrP vil aldri akseptere at norske bedrifter går konkurs og at arbeidsplasser går tapt grunnet venstresidens sjalusi, grådighet og manglende tillit til dagens unge.