Gå til sidens hovedinnhold

Atle (44) fra Lismarka blir ny daglig leder i Lillehammer Ishockeyklubb: – Jeg er ydmyk over å få denne muligheten

Artikkelen er over 2 år gammel

Atle Svensrud (44) fra Lismarka bytter stilling fra sportssjef til daglig leder i Lillehammer Ishockeyklubb Elite.

Det melder klubben i en pressemelding torsdag kveld.

Svensrud er nå i tillegg til sportssjef også styremedlem i LIK. Lismarkingen danket ut åtte andre søkere i kampen om å bli ny daglig leder.

– Jeg er ydmyk over å få denne muligheten til å være med på å videreføre det flotte arbeidet som Tronrud og resten av administrasjonen har gjort gjennom flere år. Det å få muligheten til å jobbe med dette på fulltid er noe jeg virkelig ser frem til, sier Svensrud i følge pressemeldingen.

– Valget falt enstemmig på Svensrud

Konstituert styreleder Tore Lien Bjørnstad er selvsagt fornøyd med at 44-åringen fra Lismarka takket ja. Av tre kandidater som ble kalt inn til intervju, ble Svensrud innstilt som nummer en.

– Det var mange gode kandidater på søkerlisten, og det var gledelig å se at kompetente og attraktive personer finner klubben vår aktuell som arbeidsgiver. Etter intervjurundene satt vi igjen med tre godt kvalifiserte kandidater, og vi måtte dermed ta en vanskelig beslutning. Valget falt til slutt enstemmig på Svensrud, sier styrelederen i pressemeldingen.

– Ansettelsen ble aktuell utover høsten. Atle har vært ryddig og ga meg som konstituert styreleder tidlig beskjed om at han ønsket å søke på stillingen. Han har derfor ikke deltatt i styrets utvelgelse av ansettelsesutvalg eller i prosessen for øvrig, fortsetter Bjørnstad.

Svensrud vil begynne i jobben i løpet av januar, og fordi han nå blir daglig leder, vil han tre ut av styret i Lillehammer.

Lismarkingen har ledelse- og markedsbakgrunn fra sin tidligere stilling som salgssjef i Ringnes, og har flere år bak seg i hockeyklubbens styre.