Kjære Helberg, egentlig så veit jeg ikke hvorfor jeg tar meg tida til å svare deg. Men så kom jeg på at du gjør en utmerket jobb med å skremme folk bort fra din side av saken. Om du trur jeg skulle blitt fornærma av en stripe i Ulvar eller at du kaller meg Butcher istedenfor Bucher så må jeg dessverre skuffe deg. Og nei, jeg var ikke sint og er heller ikke det nå. De fleste som har lest dine innlegg tidligere har sett argumenteringa di, at du nå denne gangen åpner som du gjorde viser bare at jeg traff godt. Forresten får jeg også en egen sang av deg? Du har jo tidligere laga sanger om enkelte av mine venner. Ja, jeg har fått svar fra Vadder, og sia dere står på samme side så foreslår jeg at dere skriver sammen. Blir unødvendig mye lesing og tar opp plass om dere skal skrive begge to og jeg svare dere begge to.

JA, jeg så du brukte det som eksempel, og jo jeg forsto poenget ditt. Men jeg veit også at du er sykelig opptatt av sau på beite, og har gjerne lange innlegg om dette i sosiale medier osv. De gangene jeg har orka lese dine svar til dem som har svart deg i innlegg har det og gått litt i det samme som svaret her. Grunnen for at du ikke husker noe særlig debatter med meg er fordi det er noen år sia, og jeg fikk spørsmål av en av dine meningsfeller inne på ulvedebatt om jeg hadde blokkert deg, men det viste seg å være motsatt. Uansett du får et svar av meg her nå, samme får Vadder, dersom vi skal fortsette velger jeg å sende et felles svar til dere begge.

Ser også at du fortsetter å prøve å score billige poeng, jeg er faktisk også sanker. Piggsopp, steinsopp, kantareller, blåbær, krekling, bringebær og tyttebær, mye godt som er ypperlig tilbehør til vilt og fisk. Og faktisk så trur jeg livet hadde vært bedre uten alle de tingene du nevner. Våpen hadde de riktig nok i steinalderen også.

Ser du er veldig opptatt av den tiuren, jeg må faktisk bare le av deg sia du trur hele jakta handler om antall lik i fryser'n.

Du må gjerne tru jakt er på veg ut, og jeg veit du vil like dette her svært dårlig, men nesten 80 % av nordmenn er fortsatt positive til jakt. Og det er også et økende antall jenter og damer, faktisk hadde vi sesongen 2020–2021 79 000 kvinner som står registrert i jegerregisteret. Det utgjør 15 % av de 520 800 som står registrert.

Det er også ganske morsomt å lese det du skriver om pelsdyroppdretterne for tallene taler også mot deg der. I % hadde pelsdyroppdretterne laveste tallet på syke og skadde dyr av alt oppdrett. Da dere løp rundt og krevde tomme bur fikk jeg høre dere også skulle ha andre dyr ut av bur, hvor ble entusiasmen av? Ble det tøft å gå på foreldre som lar barna ha kaniner i små bur? Eller marsvin, mus, rotter eller hva med verpehøns? Var de ikke søte nok til at folk ble engasjert, så da ble fellefangst neste på lista?

Det er morsomt at du nevner ting de fleste tar avstand fra, spesielt når man har lest måten du har angrepet bl.a. en barnehage, unge mennesker, men også andre. Resten kan du vel egentlig lese i svaret jeg har skrevet til Vadder. Så da gjenstår det bare å si tusen takk Helberg, du gjør en fantastisk jobb med å skremme folk vekk fra siden du representerer. Vi er mange som heier på deg.