Standsmessig bank holder stand på Tingnes

Administrerende direktør Richard Heiberg klipper blomsterkransen (i stedet for snor) mens ansatte i banken holder krans. T.v Torunn Lothe Larsen og t.h May Utstøl.  Foto: Gry Hege Haug

Administrerende direktør Richard Heiberg klipper blomsterkransen (i stedet for snor) mens ansatte i banken holder krans. T.v Torunn Lothe Larsen og t.h May Utstøl. Foto: Gry Hege Haug

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sparebanken på Tingnes er åpen igjen etter oppussingsperioden. – Nå er lokalet pusset opp og ser nytt og fint ut, sier regionbanksjef for Ringsaker/Oppland Eva Kristin Myhre.

DEL

Grunnen til at banken renoverte lokalene sine er fordi at det er veldig lenge siden det har blitt gjort noe med bygget.

-Vi ville oppgradere kontorene så de framsto i mer moderne stil og passet bedre til dagens behov, forteller Eva Kristin Myhre. 

Oppussingen startet med riving og demontering av inventar 2. mai, og etter en og en halv måned var kontorene ferdige. På åpningsdagen klippet administrerende direktør Richard Heiberg en blomsterkrans i stedet for snor siden det er midtsommer for å illustrere åpningen av de renoverte lokalene. 

To-dagers-åpent i uka

Selv om trafikken til banklokalene synker, og mange banker velger å ha mindre kontorer og kundemottak satser Tingnes Sparebank 1 banklokaler i distriktet. Banken ønsker å ha kontorer der det er folk, og der det er behov. 

Etter oppussingsperioden fortsetter Tingnes Sparebank 1 å videreføre driften med to-dagers-åpent i uka på mandager og fredager.  -Det er passe for å betjene det behovet som er, siden vi skal ha en automat som vil dekke kontakt behov hele uka. Det som er igjen er rådgiver behovet, og får å dekke den er det nok med et par dagers åpen bank i uka, sier Myhre. Hun forteller at et innskudd og utakks automat som er tilgjengelig hele døgnet, 7 dager i uka snart blir på plass.

Unik glassamling

Banken har også en utstilling på kontorene sine. Organist Petter Stenersens (1884-1966) var mest kjent for sin unike glassamling, og den går det av å komme å ta en titt på i Tingnes Sparebank.

Den har vært der før oppussingen også, men nå er den plassert på en annen plass, litt lenger bak i lokalet.

Artikkeltags