14 dager med OL i Barnehagen

  Tømmerli barnehage har sin egen OL-fest. Mandag var det innmarsj og egen åpningsseremoni.

  Artikkelen er over 2 år gammel

  Det var topp OL-stemning i Tømmerli barnehage under åpningsseremonien mandag.

  DEL

  OL-ringene, laget av barnehagen sjøl, var på plass da barna toget inn for full musikk under åpningsseremonien. De norske flaggene dominerte under innmarsjen, men flere utenlandske flagg var med og ga festen et internasjonalt preg.

  – Det er en ære å stå og skue ut over dette folkehavet, sa sjefen for de lokale OL-lekene og la til i en høytidelig stil:

  – Nå er vi samlet til to uker med lek og moro, og da må vi huske på at det viktigste ikke er å vinne, men å delta. Britt Merete Hval som hadde æren av å holde åpningstalen, er leder i barnehagen. Mange av momentene i talen var inspirert av talene i De olympiske leker. Og som seg hør og bør, ble selvsagt den olympiske ilden tent.

  – Vi skal ha OL i 14 dagen, så her blir det også avslutningsseremoni og slukking av ilden, forteller Hval og legger til at onsdag blir det aking og skigåing for de eldste på et jorde ikke så langt fra barnehagen.

  – I dag har vi gått på ski, telt OL-medaljer og hatt forskjellige aktiviteter ute og inne. Vi skal ha OL i 14 dager, og da fletter vi OL inn i alle fagområdene vi driver med. Noen av aktivitetene er for alle, og noen aktiviteter gjøres i grupper, sier Hval og legger til at noen av forberedelsene også har vært OL-relatert.

  Uten mat å drikke duger heltene ikke, så også i Tømmerli barnehage. Jubelen var øredøvende da det var klart for pølser og saft.

  – Har dere sett OL på TV?

  Flere nikket bekreftende, før en gutt svarte mer konkret:

  – Pappa ser på OL nesten hele tiden.

  Artikkeltags