Gå til sidens hovedinnhold

Ber gjester på Ulven teste seg – deltavarianten sprer seg

Gjester ved Ulven skjenkeri lørdag 10. juli bes teste seg.

Dette skriver kommuneoverlegene i en pressemelding torsdag kveld:

«Det er påvist flere smittede personer på Ulven skjenkeri 3/7 og 10/7. Det er sannsynlig at dette dreier seg om deltavarianten av koronaviruset. Tre av de smittede ser ut til å ha blitt smittet uten å ha vært nærkontakter.

– Det er konferert med utbruddsgruppa ved Folkehelseinstituttet og anbefalt at alle som var til stede på Ulven skjenkeri 10/7 tester seg for covid-19, sier assisterende kommuneoverlege Jorid Nygårdshaug Aas.

Gjester som har det minste symptom eller som jobber innen helse og omsorg bør holde seg hjemme inntil negativt testsvar foreligger (uansett om de er vaksinert eller ikke). Gjester melder seg opp til test via kommunens hjemmesider: https://www.helseboka.app/booking/staff/519226-101419. Dersom gjester utvikler symptomer, ta kontakt med smittesporingsteamet tlf. 40405756 (kl. 9–20 alle dager).

Øvrige innbyggere som ikke har symptomer og har behov for å teste seg i forbindelse med reise, henstilles sterkt til ikke å melde seg til testing 16/6. All kapasitet trengs til utbruddstesting.»