Det melder klubben på sine nettsider.

Berisha spilte ett år i Obosligaen i fjor. I år har han hatt to korte opphold i henholdsvis Eidsvold Turn og Lillehammer. Nå satser han altså som trener for Moelven.

Tidligere trener for Moelven Geir Haga sluttet for en uke siden. Da var han lei det som ble omtalt som lavt oppmøte og lite motivasjon i klubben for 5. divisjons laget som ligger i bunn av tabellen.

- Jeg vil takke Moelven for muligheten. Jeg gleder meg til å komme i gang og jobbe. Det er en stor utfordring å få laget i riktig retning, men det er en utfordring jeg er klar for og som jeg gleder meg til å komme i gang med.

-Albert tok kontakt samme dag som nyheten om at Geir ga seg kom ut i avisa, og etter gode møter og hardt arbeid fra flere rundt laget, så har vi landet en solid avtale både for Moelven som klubb og for Berisha som trener. Albert har gitt et meget sterkt inntrykk, både personlig og fotballfaglig, og overbevist oss om at han er rett mann til å snu den negative trenden vi har opplevd den siste tiden. Vi har vært 100% ærlige om tingenes tilstand i Moelven, sier sportslig leder Emil Brotangen på klubbens nettsider.

De vil nå jobbe for å få på plass flere spillere til resten av sesongen.