Fredriksen deltar ikke: – Utrolig trist

Ryggvondt: Erik Fredriksen så veldig fram til det vesteuropeiske på hjemmebane, men en ryggskade forhindrer ham fra å delta.

Ryggvondt: Erik Fredriksen så veldig fram til det vesteuropeiske på hjemmebane, men en ryggskade forhindrer ham fra å delta.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Erik Fredriksen begynte å glede seg til å løfte i det vesteuropeiske mesterskapet på hjemmebane så fort Brumunddal Atletklubb ble tildelt mesterskapet, men en skade hindrer ham fra å være med.

– Jeg har i samråd med behandler og landslagssjef kommet til beslutningen om å ikke løfte på vesteuropeisk mesterskap i år grunnet en skade jeg pådro meg under årets NM. Skaden er ikke direkte farlig, men den er såpass vond og på et stadium hvor det å løfte i helgen dessverre er utelukket, forteller gausdølen som synes det var en tung beslutning å ta.

– Det er utrolig trist og synd. Jeg hadde gledet meg til dette helt siden det var bekreftet at vi ble arrangør for mesterskapet. Dessverre har jeg ikke noe valg denne gangen da kroppen ikke samarbeider. Å løfte slik ryggen er nå, er ikke mulig. Jeg får komme sterkere tilbake ved en seinere anledning, sier Fredriksen som ville stilt i -105 kilosklassa.

Mangeårig treningskompis Nikolai Slettnes er derimot klar for mesterskapet, men også han med en kropp som hangler litt.

– Jeg er førsteseedet i gruppa mi, men kroppen har vært trøblete etter en periode med vel mye trening. I NM for noen uker siden røk jeg ut, så målet er å berge meg gjennom. Om jeg beholder seedet plass, er det en stor bonus, sier Slettnes som har 861 kilo som personlig rekord sammenlagt.

– Med mye vilje er det ikke umulig å forbedre den litt. Men da skal det klaffe, sier lillehamringen.

Artikkeltags