Nærmer seg toppform etter skade

Tilbake: Hilde Mikkelsen Haugen har vært skadd en god stund, men deltar i helgas mesterskap på Hamar.

Tilbake: Hilde Mikkelsen Haugen har vært skadd en god stund, men deltar i helgas mesterskap på Hamar.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Navn: Hilde Mikkelsen Haugen

Klasse: -57 kilo

Løftetidspunkt: Fra lørdag kl. 15

Hilde Mikkelsen Haugen pleier å være en garantist for både personlige rekorder og norgesrekorder i internasjonale mesterskap, men 26-åringen fra Lillehammer har hatt en trøblete oppkjøring på grunn av en ryggskade. Derfor valgte hun å stå over NM midt i august.

– Det blir moro å løfte på hjemmebane og jeg har ambisjoner om å kjempe om medalje. Jeg er ikke helt i toppslag etter skaden, men tett oppunder, forteller Hilde som har ryggskaden i bakhodet.

– Jeg plages heldigvis ikke like mye i alle øvelser, men man blir veldig passiv når man har en skade i frykt for å gjøre den verre. Det passer min løftestil dårlig, sier hun.

I Hildes klasse er det fem utøvere og britiske Ellie Steel er høyest rangerte med en personlig rekord på 515 kilo sammenlagt. Nummer to på lista er Karen Hesthammer som i NM nylig snappet Hildes rekorder i knebøy og sammenlagt. Hun står nå med 500 kilo som bestenotering sammenlagt. Mikkelsen Haugen er rangert som nummer tre med 480 kilo. Dermed kan det bli en meget spennende duell i kampen om pallplasseringene lørdag.

Artikkeltags