Modøler ga alt for medaljer i friidretts-NM

Carl Emil Kåshagen (173) måtte innse at det ble for langt opp til medaljekampen på 200 meter i NM. Foto: Skjermdump ringsaker-blad.no

Carl Emil Kåshagen (173) måtte innse at det ble for langt opp til medaljekampen på 200 meter i NM. Foto: Skjermdump ringsaker-blad.no

Carl Emil Kåshagen har tidligere vunnet NM på 200 meter, men i årets mesterskap fikk ikke modølen opp farta skikkelig.

DEL

Han gikk fint videre til finalen, og hadde bedre tid enn flere av de andre som kvalifiserte seg.

Men i sjølve finalen ble det verre.

Kåshagen startet bra, men oppløpet ble tungt for.

Der de andre holdt farta oppe, så det ut til at han møtte veggen.

- Det gikk fint de første 50 meterne, men jeg manglet litt krefter på slutten. Mulig forsøkene lørdag hade kostet for mye, melder han.

Han løp inn sist av de åtte som startet finalen på tiden 22.11. Det er godt bak NM-vinner Jonathan Quarcoo på 20.84. Det er også godt bak Kåshagens personlig rekord. Den er på 21.39 som han satte da han ble norgesmester i 2014.

- Jeg er naturligvis ikke helt fornøyd med resultatet i helga, men det er samtidig artig å komme seg til finalen, sier Kåshagen.

Jon Simen Mangseth, også han fra Moelven, hadde ambisjoner om medalje i høyde. Han har vært over 2 meter i høyde, men i NM stoppet han på 1.95.

Fire andre kom seg over 2 meter og dermed måtte Mangset se at det opp til pallen. Vetle Raa Ellingsen fra Fana vant NM med 2.05.

- Jon Simen stanger litt oppunder 2 meter i konkurranser. På treninger leverer han veldig gode håp, så på en god dag er han helt i toppen i Norge, melder leder for Moelven-troppen Dag Kåshagen.

Artikkeltags