- En milepæl for Sjusjøen

Daglig leder i Kiwi Sjusjøen Jørn Arne Håkenstad, bestyrer i Pihl AS Per Fineid og bestyrer i Brøttum Almenning Jan-Tore Hemma er fornøyde med åpningen.

Daglig leder i Kiwi Sjusjøen Jørn Arne Håkenstad, bestyrer i Pihl AS Per Fineid og bestyrer i Brøttum Almenning Jan-Tore Hemma er fornøyde med åpningen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I dag åpnet Kiwi Sjusjøen i sine nye lokaler, og i oktober skal alt stå klart på nye Graaten.

DEL

I dag var det nyåpning av Kiwi Sjusjøen i deres splitter nye lokaler. Allikevel er det bare to tredjedeler av butikken som er åpnet, og i september skal over 500 nye kvadratmeter stå klare. Pihl AS har investert 90 millioner kroner i Graaten og er deres største satsing noen sinne. Her blir det også sportsbutikk, 11 nye leiligheter og et nytt spisested.

Fornøyde kunder

En av deres første kunder var Toril Westgaard. Hun har flytta på hytta på Sjusjøen, og er svært fornøyd med dagligvaretilbudet.

- I dag har jeg ordnet meg postkasse her, og butikken er jo kjempeflott, sier hun.

Tidligere langrennsløper Odd Nyborg forteller at han pleier å være på Sjusjøen en gang i uka. Han har vært fast kunde i mange år, og synes butikken har blitt veldig fin.

- Jeg måtte gå noen runder før jeg fant det jeg skulle ha, men det er en fordel med større butikk.

Mange kunder hadde tatt turen til Kiwi på åpningsdagen.

Mange kunder hadde tatt turen til Kiwi på åpningsdagen. Foto:

Storsatsing for Pihl

- Vi kommer til å legge inn mye penger for at spisestedet blir fint, og vi skal ha inn en dyktig driver. Det håper vi å få på plass i løpet av våren, sier bestyrer i Pihl AS Per Fineid.

Han forteller at åpningen av Kiwi er en av flere milepæler i år. I oktober skal det også stå ferdig mellom 130 og 140 parkeringsplasser.

- Vi ser at parkeringsplasser er noe som trengs for å følge utviklingen her oppe, og når vi prosjekterte var varelevering, parkering og store nok butikker veldig viktige punkter.

- Nå kan vi senke skuldrene

Daglig leder og eier av Kiwi Sjusjøen, Jørn Arne Håkenstad er veldig fornøyd med dagen. Han forteller at det er mange år siden de begynte å leke med tanken om ny butikk.

- Nå er dagen endelig her. Det er stort.

Resten av dagen skal brukes til det de kan aller best, å drive butikk.

- Butikken er fylt opp, så nå kan vi senke skuldrene, være sosiale, prate med folk, og betjene de på en ordentlig måte.

Nye Graaten på Sjusjøen skal bli enda større og huse Kiwi, sportsbutikk, leiligheter og spisested.

Nye Graaten på Sjusjøen skal bli enda større og huse Kiwi, sportsbutikk, leiligheter og spisested. Foto:

Artikkeltags