1850 lag er påmeldt og det er knyttet stor interesse til årets turnering etter at den er blitt avlyst de to siste årene på grunn av korona-pandemien. Ringsaker Blad følger turneringen og sender en rekke kamper inkludert oppgjør hvor lokale lag spiller.

Brumunddal har sendt hele ti lag til Oslo, og lagene er godt i gang med sine kamper. Et lag som har fått en formidabel start på turneringen er Brumunddal 1 i G19 som på Norway cups åpningsdag slo juniorenes førstelag Varegg med hele 4-0.

Michael Ulbrandt Farmen fikk æren av å sette inn turnerings første mål for Dala på straffe i åpningsminuttet. Etter kvarteret sendte Noah Evensen i veg et flott skudd, og doblet ledelsen. I andreomgang økte Omar Ahmed Weheliye til 3-0 etter kun to minutter av omgangen var spilt. Fire minutter før sluttsignalet, fastsatte Arne Leonard Rojas Westgaard sluttresultatet til 4-0. Mandag var det ny kamp, og det ble nok en suveren forestilling. Djerv 1919 ble slått 3-0 etter scoringer av Kasper Nordsveen, Wehelyie og Rojas Westgaard. Dermed er det bare syltynn teori som kan frata dem avansement før tirsdagens oppgjør mot Varegg.

Se kamper på RBs nettsider

Nes sitt G14-lag fikk en kjempestart på turneringen da Gjøvik/Lyn ble slått hele 7-0 søndag. Mandag ble det langt tøffere for nesningene som røk 0-2 for Øvrevoll/Hosle. Dermed må de trolig slå meksikanske Academy Elite tirsdag for å være sikret avansement.

Flere av de lokale lagene spilte sin andre kamp etter RBs deadline mandag, og med tap der har flere lag miste muligheten til å nå A-sluttspillet. Dalas G16-lag tapte 1-3 mot Sotra i første kamp, og mot samme klubb tapte også Dalas J16-lag, de med sifrene 1-3. Brumunddal G14-fikk derimot en god start med 4-0 mot Ready søndag.

Som en del av Amedia satsing på Norway Cup sender RB en rekke kamper fra Norway Cup direkte på avisa nettsider. Også flere oppgjør med lokale lag. Tirsdag sender vi disse:

Klokka 10.55 Gimletroll IK – Brumunddal J16

Klokka 11.00 Bøler – Brumunddal 1 G19

Klokka 16.30 Brumunddal 2 – Nesodden IF

klokka 19.00: Ullensaker Kisa - Brumunddal 1 G16

Resultater for lokale lag i Norway Cup

Brumunddal har med ni lag i årets turnering og Nes Spkl har med ett lag. Lagene er med i klasser fra J/G 13 og opp til klassene for G19. Trykk på linken og se hvordan det har gått med de ulike lagene. Resultatene oppdateres kontinuerlig.

Gutter 19

Gutter 16

Jenter 16:

Gutter 15/16 7-er

Jenter 14:

Gutter 14:

Gutter 13/14 7'er:

Jenter 13: