Dårlig skole-håndverk

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi i Nordre savner politikere i føringen i Ringsaker som viser at de er inkluderende, rause og ydmyke overfor oppgaven det er å være folkevalgt. Slik vi opplever retorikken i uttalelser fra den politiske ledelsen, så er det ingen forsonende eller milde formuleringer å spore. Ingen sjølkritikk over saksgang i skolesaken eller bruk av felles midler. Det er snarere tvert imot uttalelser som viser uvitenhet om forholdene og total arroganse.

Skoleforkjempere som stikker nesen litt langt fram blir hengt ut på sosiale medier. Folk som sier de vurderer å flytte får høre at de ikke er verdt noe, for hvis de flytter kommer nye kjøpere av huset. Den politiske ledelsen avviser noen som helst form for kompromiss, men kaster heller mer bensin på bålet.

Dette vitner ikke om noe stort lederskap, der lederen evner å skape kontakt med folk som er berørt og invitere til dialog. Er det noe rart at noen mister besinnelsen og tramper over streken, når ikke engang ordføreren klarer å opptre med respekt?

Vi lever i en splittet kommune, og med en splittende ledelse. Dette kaller jeg elendig håndverk, både fra den politiske og administrative ledelse i kommunen. Det hadde stått til «Lite godt» hos sløydlæreren min. Og dårlig håndverk har en tendens til ikke å vare så lenge, enten synker det i bakken eller råtner på rot.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags