Destinasjon Sjusjøen, varierte tilbud og aktiviteter

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Endelig! I løpet av 2020 har vi sett en oppblomstring av aktiviteter på Sjusjøen som ikke har skjedd siden hytta ble bygd i 1963. Fra og være primært en hotelldestinasjon, har Sjusjøen utviklet seg til Norges største fritidsboligdestinasjon. Hovedaktivitetene vil alltid være friluftsaktiviteter så vel sommer som vinter. Men det vi har sett i 2020 er at behovet for andre aktiviteter er stigende. Etter fjellturen er det behov for påfyll både sosialt og muligens stille tørst og sult. Det har vi fått.

Fjellglede er kommet som et etterlengtet tilbud som tilfredsstiller de fleste sanser og vi har sett i løpet av sommeren med antall besøkende at behovet er utvilsomt til stede.

I tillegg oppdaget vi kiosken, kunstutstillingen og kanoutleien i det som når barna vokste opp var badeland, Sjusjølunga (navnet skjemmer ingen).

Låven Bar som er en institusjon siden 1993 har reist seg fra asken og har forsterket sitt image med ny plassering og fasiliteter, dersom man ønsker noe godt i glasset eller en matbit etter dagens aktiviteter.

Vi ser fram til åpningen av aktiviteten over KIWI. De aktivitetene som er beskrevet over vil skape en synergieffekt som vil få Sjusjøen «sentrum» til å framstå med aktiviteter som tilfredsstiller de fleste behov.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags