For en dag!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.En dag med følelser I Nordre Ringsaker med skolenedleggelsesspøkelse hengende over oss.

Stor takk til dere som sto i spissen for arrangementet i dag.

Jeg forventer at de som nå skal ta avgjørelsen i denne saken setter seg inn i hverdagen for oss i Nordre. Særlig oss i Mesnali, Sjusjøen og Lismarka. Kort veg til Lillehammer og der både jobber og handler vi om ikke fjellet er arbeidsplassen. Kommentarer på FB og media sier meg at dere ikke vet særlig mye om oss.

Å sammenligne oss med Nes blir helt feil for meg og det er en gammel sak. Fulgte godt med da også og vet det var blandede ønsker der.

Som flere sier er det mange med lang veg bare inn til sentrum og skole i Mesnalia. Skal foreldre måtte kjøre om Brøttum før jobb er det mange arbeidsplasser som rammes av at vi kommer for sent på jobb. Hvor lenge vil de godta det?

Når det snakkes om flytting er nok det ganske reelt. Våre bygder har masse innflyttere og Lillehammer står oss nær. Skal noe til om de stopper opp særlig lenge om skolene blir borte. Innen Ringsaker blir neppe aktuelt siden vi ikke er verdt noe slik det ser ut nå.

Kom gjerne for en prat med oss på bygda, papirdokumenter hjelper lite og sier lite om virkeligheten for barnefamiliene i området øverst i kommunen.

Heia til alle med sunn fornuft i denne saken. La skolene bestå og sørg for utvikling sammen med oss!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags