For venner av Moelv Bo fra sanitetskvinne Anna Kathrine

Av
DEL

Leserbrev
Ifølge planer mister både dere på Moelv Bo- og Folkets Hus bilvegen opp fra sentrum i Moelv. Likeså denne parkeringsplassen som er nyttig for dere begge, plassen ved Moelv Bo- blir ofte trang for biler ved besøk. Ifølge det en har sett så blir det nye sykehjemmet plassert midt i denne bilvegen, det skal bare bli spaserveger fra sentrum og opp. Parkeringsplassen skal ofres til friområde. Bilvegen fra sentrum blir derfor først 2013, så Jensstuvegen som det må brukes mange penger på for å oppjustere grunnet større biltrafikk, så inn på Parkvegen ved Johansenfabrikken. Her må Parkvegen også oppjusteres og materiallageret til fabrikken må rives etter hva jeg har hørt.

Hvorfor koste på lange omveger, når en i stedet bare kan få et fortau langs Parkvegen fra Bettavegen og opp? Det nye bygget må da kunne plasseres et sted slik at en får beholde Parkvegen som bilveg? I stedet for denne parkeringsplassen i Parken, foreslår arkitektene å lage nye plasser i grøntanlegget ved Jensstuvegen. Har noen bruk for parkeringsplasser her? Barnehagen mister jo parkeringsplassen sin når det nye bygget kommer, og helt til Jensstuvegen vil da vel ingen gå? Ikke besøkende ved Folkets Hus heller må en tro.
Fint om vi kunne få en debatt om dette. Ringsaker kommune ber om innspill innen 1. august 2020, bra om mange gir innspill. I november skal vi få vite mer om hvor huset blir plassert, forteller de i planene sine.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags