Godt å bo i Mesnali, i nærheten av Lillehammer!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som innflytter i 1985 var det veldig fint å bosette seg i Mesnali med 3 små! Den inkluderende bygda hadde skole, kirke, barnehage og supre muligheter for friluftsliv! Idrettslaget drev lysløype, skiskole, treningskvelder på skolen og tematurer vår og høst.

Bygda hadde og har mange arbeidsplasser og med ett kvarters kjøretur til arbeidsplassen i Lillehammer var saken klar: her vil vi bo!

Etter 35 år er det fortsatt klart at Mesnali er en bra plass å leve i! Vi har dagligvare, bensinstasjon, håndverksbedrifter og byggevarehandel. Vi har frisør, fotpleie, massør og hudpleie. Vi har Rødekorshuset, brannstasjon, Misjonsselskapets leirsted, Camp Sjusjøen og Ringsaker Kommunes leirskole. Tyrilitunet og Montebellosenteret,-reiselivsbedrifter og unike muligheter til friluftsliv og rekreasjon.

Her kan alle føle seg velkommen,- her er tomter og hus for barnefamilier kan føle seg like velkommen som vi gjorde for en generasjon siden. I Mesnali er det godt å bo,- ikke minst fordi Lillehammer er tett ved. Det blir i lengste langt til Brumunddal, mæssom.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags