Hvorfor skal ikke JEG få lov?

Av
DEL

LeserbrevDette spørsmålet har alle som har barn opplevd å få, svaret vi gir avhenger av situasjonen og konteksten på situasjonen man er oppe i. I disse dager kommer dette spørsmålet veldig ofte fra voksne (ihvertfall i antall år). Det være seg voksne som trener på anlegg som er stengt, hytteeiere som vil bruke hytta si fordi de tross alt må få bestemme det selv, eller folk som vet bedre enn alle andre. Nå må vi gjenta Erik Follestad sitt utbrudd på Spårtsklubben "JEG ER LEI AV DET DER,KAN VI SLUTTE MED DET"

En enkel oppsummering:

1. Treningsforbud på offentlig anlegg er innført for alle, også DEG. Det å miste 30–90 dager med trening på dette anlegget vil ikke drepe deg, mens 1 smitte kan drepe noen.

2. Hytteforbudet er ifølge Bringsvor i Norsk Hyttelag unyansert og urettferdig. Hytte forbudet er innført for å redde liv og hindre spredning. Ingenting ved det er rettferdig eller nyansert det er NØDVENDIG. Jeg ønsker ikke å sette det andre kaller HYTTEFOLKET i en bås da det er like mange variasjoner der som ellers i samfunnet, men om Hyttefolket ikke tar til motmæle mot denne generalsekretæren er sjansen for at alle blir behandlet med samme kam. TA DERE SAMMEN.

Vi kunne skrevet side opp og ned om emnet og ikke minst mange andre nyanser av dette. Men vi er nå i en situasjon som definerer det Norske folk. Er vi et solidarisk folk som gjør hva som er best for alle, eller er vi narsissistiske egosentriske folk som "MÅ FÅ LOV" til å gjøre hva de vil uten å tenke på hva det kan gjøre med andre?

Dine valg kan hjelpe eller drepe, hva er du? En problemløser eller problemskaper? En hjelper eller morder?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags