Kjerstin Lundgård lurer åsmarkingene

Av
DEL

LeserbrevPå avholdt foreldremøte i Åsmarka 25.februar 2020, ble det stemt over alternativ skolestruktur i Nordre Ringsaker. Kjerstin Lundgård snakket der varmt for en felles skole for hele nordre (Fagernes/Næroset, Åsen/Åsmarka, Lismarka og Mesnali). Det er et bedrag å tro at Ringsaker kommune vil være i stand til å bygge nytt for å samle alle disse elevene på et sted. Fire av våre fem ungdomsskoler, ligger fremst i køen for rehabilitering eller nybygging. Etter åtte år som leder i oppvekstkomiteen i Ringsaker, burde Lundgård stå opp for en slik prioritering. (Det står også APs valgprogram for 2019-2023).

Nå er vi i pandemitid. Kommunens ressurser blir omfordelt for å sikre helsesektorens behov. En rekke aktiviteter og oppgaver, er avlyst og utsatt. Vi forventer at utredning om framtidig skolestruktur i nordre Ringsaker, er utsatt ??

Når barnehager og skoler nå skal åpne opp igjen, med strenge smitteverntiltak, er det selvfølgelig at tilrettelegging og oppfølging på våre skoler har høy prioritet. I denne situasjonen må alle tilgjengelige lokaler brukes, barna må ha plass. Plassbehov og oppdeling i mindre grupper blir omtalt som viktig i den nære framtid. Dette kan fint løses på nevnte skoler i nordre Ringsaker.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags