Gratulerer med dagen alle kvinner!

Av
DEL

LeserbrevGratulerer med dagen alle kvinner. Og gratulerer til alle menn som jobber for likestilling og ser på kvinner som likeverdige i samfunnet . Nå i 2019 bør ikke diskriminering forekomme, men det gjør det dessverre. Det er 104 år siden kvinnedagen ble markert for første gang, mange mener vi er i mål men sannheten er at det fortsatt er en lang vei å gå. Kommer vi noen gang i mål?

Takk til dere menn som ser på kvinner som mer enn objekter, som kjemper for lik lønn og som vil ha kvinner som ledere. Takk til dere menn som lager mat, leverer og henter barn i barnehage/SFO, er hjemme med syke barn så kvinnen kan gå på jobb og ha en turnus jobb. Takk til dere menn som kjemper saken for kvinnene og har tro på oss!

Til ledere der ute. Takk til dere som gir kvinnene samme mulighet som mannen, som gir kvinnen en sjanse til og vise hva kvinner kan. Takk for at dere gir lik lønn og takk for at dere gir alenemødre tilrettelegging og muligheten til og kunne stå i en 100% jobb. Dere en en stor inspirasjon for andre ledere som fortsatt lever på 1950 tallet!

Takk til alle kvinner som kjemper for likeverd og likestilling, fortsett den gode jobben. Stå opp for rettigheter og trakassering, vi skal IKKE finne oss i og bli dårlig behandlet! 

I 2019 skal kvinnene gå på jobb, føle seg bra behandlet uten og måtte oppleve sex trakassering og nedlatende ord. 

Stå på og gratulerer med dagen!

Vera Johansen

Bussjåfør, Brumunndal

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags