Tusen takk!

Full fart: Jonas Ugelstad i fin stil over hoppet i Tørudbakken. Skianlegget i Brumunddal sesongåpnet tredje juledag. Det er tre uker tidligere enn sist vinter. Foto: Ole Ludvig Rosenborg

Full fart: Jonas Ugelstad i fin stil over hoppet i Tørudbakken. Skianlegget i Brumunddal sesongåpnet tredje juledag. Det er tre uker tidligere enn sist vinter. Foto: Ole Ludvig Rosenborg

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Brumunddal Alpin ble på Ringsakergallaen 2019 tildelt Idrettsprisen.

Vi er ydmyke og takknemlige for denne tildelingen. Det er hyggelig når en klubb som i mange år har jobbet for å være rekrutterende og inkluderende blir anerkjent på denne måten.

På slutten av 1970-tallet og begynnelsen av 1980-tallet ble det som i dag er Brumunddal Alpin opprettet og Tørudbakken Skisenter ble bygd. Siden den gang har klubben og bakken blitt drevet på dugnad av ivrige besteforeldre, foreldre, løpere og andre skiglade brumunddøler. Disse har opp igjennom årene lagt ned utallige timer som snøleggere, tråkkemaskinkjørere, heisvakter, kioskvakter og trenere med mer. Mange av disse oppgavene har vært gjort i kombinasjon med å ha roller i styrene.

Siden starten har klubben hatt nybegynnerkurs og faste treninger. I tillegg har alle i Ringsaker vært velkommen i klubben og i bakken. Dette førte til at klubbens medlemsmasse holdt seg stabil i mange år. I kjølvannet av snøfattige vintre ble det investert i snøproduksjonsanlegg. Det gjorde at Brumunddal Alpin igjen kunne tilby Ringsaker og Brumunddals befolkning en god bakke med gode snøforhold. Siden da har medlemsmassen og dugnadsgrunnlaget, takket være iherdige ildsjeler som legger snø og preparerer bakker mens andre sover eller jobber, økt sakte, men sikkert.

Denne prisen, blomster, diplom og penger er til alle dere som i løpet av klubbens og Tørudbakkens tid har lagt ned en uvurderlig innsats for at tilbudet skal være her. Den er til dere som er her i dag og den er til alle dere som bruker Tørudbakken Skisenter.

På vegne av dagens styre sier jeg igjen, tusen takk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags