Prioritering av de eldre

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevSterke og ærlige ord fra Dag Cappelen, usminket og sanne betraktninger av forhold tilknyttet Ringsaker bo og aktivitetssenter i Moelv. Vi er stolte av og bo i Ringsaker kommune, og det har vi grunn til. Men dessverre så er ovennevnte senter vært fremme i media de seinere år.

Engasjerte eldre generaler som Per Ivar Pedersen og andre har stått fram for og belyse og fortelle om forholdene på Ringsaker bo og aktivitetssenter. Dobbeltrom, dårlig ventilerte rom, utslitte rom og trange forhold for dem som jobber der og bor der. Nå er det besluttet og bygge nytt senter som erstatning og det er bra. Bra for de eldre og bra for de ansatte som har gjort og gjør en kjempejobb.

Hva kan man lære av dette? Planlegge bedre? Prioritere bedre? Det er I hvert fall ikke verdi arbeiderparti politikk. Kanskje noen bør gå i seg sjøl og evaluere sin betydning. Kanskje får vi håpe på sterkere påvirkning fra andre politiske partier etter neste kommunevalg.

La oss bruke og prioritere penger på riktig måte uten og legge på eiendomsskatten, det blir for lettvint. Først det nødvendige og utsmykninger etterpå.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags