Takk for at du gir håp

Bøssebærere i aksjon for Krafttak mot kreft, Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon hvor det i år samler inn penger til forskning på personlig tilpasset kreftbehandling. 
 
Kontaktperson i russen er aksjonsleder ved Arendal videregående skole avd. Tyholmen, Ingrid Rørbakken, mobil 92 09 72 33.  Arendal er første by ut med innsamlingen.

Foto: Kjell Inge Søreide

Bøssebærere i aksjon for Krafttak mot kreft, Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon hvor det i år samler inn penger til forskning på personlig tilpasset kreftbehandling. Kontaktperson i russen er aksjonsleder ved Arendal videregående skole avd. Tyholmen, Ingrid Rørbakken, mobil 92 09 72 33. Arendal er første by ut med innsamlingen. Foto: Kjell Inge Søreide Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDet er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. Ditt bidrag til Krafttak mot kreft er med på å endre denne alvorlige situasjonen.


Under årets innsamlingsaksjon Krafttak mot kreft har over 20.000 bøssebærere banket på dører fra nord til sør, og det norske folk har åpnet både dør og lommebok. Nordmenn har også vist sin enorme giverglede på Vipps, på SMS og gjennom innsamlinger på Facebook. Alle har ønsket å gjøre en forskjell for de som rammes av en kreftform med lav overlevelse.

Vi ønsker å rette en stor takk til deg som har gått med bøsse, organisert innsamlinger, solgt vafler, arrangert løp, konserter og russerevyer. Din innsats er uvurderlig. Tusen takk for at du har gitt av deg og din tid til årets aksjon!

Engasjementet Ringsaker har vært stort! Bygdeungdomslag, russen, bygdekvinnelag og foreninger har i skrivende stund samlet inn 140 000 kroner. Det er helt fantastisk!

På landsbasis har dette så langt resultert i nærmere 40 millioner kroner. Rett og slett helt fantastisk. Vi lover å forvalte pengene godt.

En stor takk til Ringsaker kommune som har bidratt til årets aksjon, innsamlingskoordinator for Moelv, May Brit Grønsveen og Frivilligsentralen i Moelv låner som har lånt oss lokaler gratis.

Og ikke minst tusen takk til deg som ga et bidrag til årets aksjon. Ditt bidrag er med på å gi flere kreftpasienter den aller beste følelsen i livet. At de får leve videre.

I dag overlever syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. Lungekreft og bukspyttkjertelkreft er blant disse. To av ti overlever lungekreft og færre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft.

Mer kunnskap bidrar til å oppdage og stille riktig diagnose tidligere, og utvikle mer presis og effektiv behandling. Historien har vist oss gang på gang at det er mulig, men fremskrittene kommer ikke av seg selv. Nye gjennombrudd krever midler og knallhardt arbeid over tid. Takk for at dere har bidratt til kommende fremskritt.

PS! Du kan fortsatt gi din støtte via nettsiden og på Vipps. Sammen skaper vi håp.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags