Tingnes Legesenter – helsetjenester

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er med uro i hjertet jeg skriver dette leserinnlegget, men jeg synes det er viktig at vi som innbyggere hjelper til å løfte fram saken ang. legesenteret på Nes med tilhørende helsetjenester. Støtteerklæringer sendes til de som tidligere har profilert saken i pressen og til innbyggere som har møtt opp til fakkeltog og paroler for markere at legesenteret må bestå. Jeg har forståelse for oppsigelse av fastlegehjemler som tydelig sier ifra at nok er nok.

Tingnes legesenter er veldrevet og bør bestå for befolkningen som er stor nok til ha et legesenter. Dette ble i sin tid bygd opp av Jørgen Bjorvand og har blitt ett hus med mange funksjoner. Hvordan skal det bli for befolkningen å reise til Moelv eller Brumunddal? Kollektivtransport er det dårlig med og drosjer skal vi helst ikke bruke. Hvor mye utrygghet skal denne saken påføre befolkningen? Hvem skal ta seg av eldre, sykehjem og andre institusjoner hvis vi ikke har legesenter?
I hverdagen nå er det mange spørsmål og folk er utrygge.
Ansvarlig politikere må nå på banen og gi klare tilbakemeldinger på hva som skal gjøres videre. Fastlegerollen bør framsnakkes og vi må få leger til å bli på bygda. En fastlege er viktig for det enkelt menneske – den følger oss fra vugge til grav
Vet det kommunale ledd hvilke arbeidsoppgaver en fastlege har? – kunne hospitering være ett forslag for å se hva en arbeidsdag bringer?
Det stilles lite spørsmål dersom det skal bevilges 300.000 kr til en konsert. Dette er liksom ett annet budsjett. Kultur er fint og flott, men jeg tror det er en fin ting å sette fingeren i jorda og se på hva som er viktig og hva som skal prioriteres. Denne saken kan da etter min forståelse ikke dreie seg om økonomi.
Vi ønsker å beholde legesenteret vårt med kompetente hjelpere!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags