Tingnes legesenter

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er slettes ikke lett for menigmann å forstå hva som egentlig skjer i saken rundt Tingnes legesenter. Ny informasjon kommer stadig fram. Hvordan dette til slutt vil ende vet vi ikke. Den uoversiktlige situasjonen er svært uheldig. Det er lett å slutte seg til Ivar Baes kommentar i RB om at dette er klønete saksbehandling. Min forståelse baserer seg på dette noe fragmenterte bildet av situasjonen.
Håpet for oss som bruker legesenteret er at vi får beholde de to legene som allerede er der, at det kommer flere leger til og at senteret med sine funksjoner blir styrket.

Ringsaker kommunes administrative og politiske ledelse skal jobbe for oss som bor i kommunen. Kommunens ledelse har tidligere, gjentatte ganger, vist seg som handlekraftig og med en evne til å gripe muligheter som er positive for kommunen. I denne saken virker det som om disse idealene er fraværende.

Når vi en gang i framtiden vil se tilbake på denne hendelsen, vil vi, uansett utfall, ikke klandre fastlegene eller befolkningen på Nes for å komme med urealistiske krav eller forventninger. Vi vil huske en kommunal ledelse som ikke viste evne til å utøve lederskap eller ryddighet og som heller ikke framstod som løsningsorientert.

Min respekt for og tillit til ledelsen i Ringsaker kommune er sterkt svekket.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags