Ny vår i Moelv!

Av
DEL

LeserbrevEndelig har Moelv befestet sin stilling som knutepunktet midt i Innlandet. Nå når beslutningen er tatt om at hovedsykehuset i Innlandet skal ligge enten ved vestre eller østre brufot, vil Moelv bli sykehusbyen åkke som. Grensa i Mjøsa som ingen har sett, men som har vært viktig for mange, eksisterer ikke lenger. Vi er nå nærmest offentlig erklært som den mest sentrale byen i Innlandet. Og det forplikter! Forpliktelser  som kommunen og fylkeskommunen må ta på alvor. Jeg har stort håp og tro på disse forvaltningsorganene vil ivareta dette på en klok og god måte.

Ringsaker kommune  vil presentere sine planer for Moskogen i løpet av våren og noen har også tatt til orde for en ny områdeplan for stasjonsbyen. Næringstomter må erverves og stasjonsbyen må få et løft. Dette er liflige toner i den tilstundende våren når sevja atter stiger etter en tung og mørk vinter. Dette kaller på glede og optimisme!

Og nå forventes at stasjonsbyen blir vertskap for flere kommunale arrangementer og også får gleden av å være den sjølskrevne møteplassen når Innlandets byråkrater og folkevalgte skal samles for å enes om viktige saker for å bringe Innlandet framover. Nå skal det tas tak for Moelv. Endelig er det vår tur! Nå må vi vise oss som verdige verter slik at vi støtter opp om tiltakene som kommer! Fra å ha vært en smule dukknakket, er det nå absolutt grunn til å rette ryggen og se framover med smil om munnen.

Lykke til!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags