Utvikling av Moelv

Moelv fra lufta. oversikt luftfoto flyfoto dronefoto ringsaker sentrum

Moelv fra lufta. oversikt luftfoto flyfoto dronefoto ringsaker sentrum Foto:

Av
DEL

LeserbrevHøyres Kai Ove Berg er inne på noe viktig, han mener at Ringsaker kommune må få på plass en helhetlig og gjennomtenkt plan for utvikling av Moelv by. En ser jo at forretninger som kommer litt utenom denne lille bykjernen kan ha vanskeligere for å greie seg, folk handler mest i bykjernen.

Så hvor kan tilknytningen til bykjernen komme? Det er det sikkert flere enn jeg som lurer på. Det skal jo bygges både sykehjem og omsorgshjem. Omsorgshjemmet bør jo i alle fall være nær butikker så beboerne der kan gå i sentrum å handle, lett komme til servicebedrifter som hårpleie, tannlege og slike ting. De som bor nært den såkalte «Parken», er jo glad i den, kan den «ofres»? Kanskje er det muligheter både nord, sør, øst og vest hvis forholdene blir lagt til rette? Som en begynnelse kunne det være interessant å vite hvor det nye sykehjemmet skal komme. Mange tipper Kilde skole her, det er jo en stor tomt.

Det er kanskje flere enn Einar Busterud som synes at Moelv er for liten som by til å ta imot et stort sykehus, så en plan som Berg ber om må være bra.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags