Elendig vegvedlikehold!

Av
DEL

LeserbrevJeg blir mildt sagt forbannet mange ganger når jeg reiser etter vegene i Ringsaker og ser på vedlikeholdet av vegene. Det gjelder spesielt fylkesveger, men også kommunale veier. 

Når man reiser dag etter dag og uker ofte hvor man ser huller som vokser for at de som har ansvaret for det ikke gjør jobben sin og heller lar dette bli verre og verre, så vet jeg ikke om disse fortsatt bør fortsette med å ha ansvaret for vedlikeholdet. Når det først omtales i avisene så tar de spaden å tetter det omtalte hullet og et i rimelig nærhet så det ser bra ut igjen for en stund akkurat der. 

Er det ikke slik at de som har ansvaret for vegvedlikehold selv bør ut å sjekke vegene og greie å fylle hullene uten at pressen eller andre skal fortelle dem om når de skal utføre sitt arbeid? Hvor mange yrkesgrupper har det sånn ellers at andre må ringe inn eller omtales i avisene for når de skal gjøre jobben sin? Ingen, derfor så må Statens vegvesen ta grep om dette, og kommunen der de har sitt. 

Folk kan ikke få ødelagt biler for tusenvis av kroner for at jobben ikke gjøres. Skjønner at alt ikke kan tas på samme dag, men det er ikke noe nytt fenomen at vegene ofte har mer hull på våren spesielt. 

Håper at det blir tatt grep og at man i hvert fall fyller hullene nå. Da tror jeg mange med meg blir mer fornøyde! 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags