Lars Svendstad forteller bare en tredel av virkeligheten

Av
DEL

LeserbrevLars Svendstad forteller til Ringsaker Blad forleden Fremskrittspartiet har fått på plass et eldreombud, og med mange intensjoner om hva et eldreombud kan bidra med. Også i Ringsaker kommune.

Selvsagt trenger vi et eldreombud, og intensjonene som Svendstad hevder er jeg også enig i! Men sannheten bak «seieren» er at Fremskrittspartiet bare fått til en 1/3 stilling som eldreombud – fordi det samme ombudet skal bruke 1/3 av tiden som pasientombud, og ytterligere 1/3 som brukerombud. Til å dekke disse tre områdene, er det avsatt bare 4 millioner kroner. Det blir ganske puslete spør du meg. For underfinansierte kommunebudsjetter – det vil ikke Fremskrittspartiet gjøre noe med i regjering. Og der ligger den største utfordringen for å kunne gi gode kommunale tjenester til alle.

Lars Svenstad hevder videre at Fremskrittspartiet går til valg på å bedre eldreomsorgen. 6 år med Fremskrittspartiet i regjering har vist oss at Fremskrittspartiet ikke har noe valgprogram. Men ei ønskeliste med mange gode ønsker. Forskjellen mellom et partiprogram, og ei ønskeliste, er at sistnevnte trenger man ikke ha økonomisk dekning for å hevde.

Trist at Fremskrittspartiet ikke kunne sørge for et eget eldreombud til de eldre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags