Mjøsbyen-ideen må skrotes!

Johan Aas

Johan Aas Foto:

Av
DEL

Leserbrev17. juni var en gledens dag da et enstemmig fylkesting i Hedmark vedtok at saken om Areal- og transportstrategi for Mjøsbyen i helhet returneres fylkesrådet! Innlandet FrP håper dette er begynnelsen på slutten av dette håpløse prosjektet. Det er imidlertid bekymringsfullt at fylkestinget i Oppland den 18. Juni vedtok saken som Hedmark sendte i retur.

Innlandet FrP vil arbeide for full utbygging av transportårene i innlandet, uten bompenger. Samarbeidsavtalen om ATS Mjøsbyen vil legge tydelige føringer for planarbeidet i kommunene. Den vi gi fylkeskommunen og fylkesmannen forsterkede muligheter til innsigelser i lokale plansaker. Innlandet FrP ønsker ikke en plan som reduserer kommunens selvbestemmelsesrett. Innlandet FrP er for lokalt selvstyre og sier klart nei til prosjektet «Mjøsbyen».

Fremskrittspartiet etablerte Nye veier AS, noe som er blitt en formidabel suksess hvor det bygges både raskere, billigere og bedre. Innlandet utvikles raskere og bedre dersom fylkespolitikerne arbeidet for å legge Rv4 og andre viktige hoved transportårer som Rv25, Fv 24 og Fv33 inn i porteføljen til Nye veier. Innlandet FrP har lyktes med å legge E16 i porteføljen til Nye Veier og vi ser hvordan E6 raskt bygges av Nye Veier i Mjøsregionen.
Det er en god sak for innbyggerne og næringslivet i Innlandet!

Hjelp Innlandet FrP til å lykkes, ved å gi oss din stemme til høstens valg, og den skal vi forvalte på en god måte!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags