Mobbesaken i Ringsaker

Av
DEL

LeserbrevRingsaker FrP er meget glad for at den svært omtalte mobbesaken i Ringsaker av en elev i skolen ikke ble anket. Det er svært viktig for vedkommende det gjelder og ikke minst for å vise at man tar dette på alvor. Meget fornuftig! Hva hjelper det andre hvis de er i samme situasjon? Jeg er svært redd at vi har flere tilfeller av mobbing av svært alvorlig karakter. Nå må mobbingen tas på alvor om det er på skolen, på skoleveien, på nettet eller om det foregår på fritidsaktiviteter, og til og med i barnehagen. Dette er så alvorlig for de det gjelder, og det å bli satt utenfor sosialt er helt forferdelig, ikke minst psykisk. Tenk selv å bli mobbet, eller oversett, hva ville det gjort med en? Hvorfor mobbes det? Sikkert flere faktorer som er årsak til det, og derfor må det tas tak i overfor både mobbeofre og de som mobber. 

Ringsaker FrP mener fortsatt at et mobbeombud i kommunen er viktig for at de som mobbes kan ha noen å henvende seg til dersom skolen ikke gjør de nødvendige grepene, og ikke minst til hjelp i saksgangen for å løse det så raskt som mulig. Da det også kan finnes skoleansatte som mobber elever, hvem skal da elevene føle tiltro til og henvende seg til?  Jeg tror at mobbeombud kan være et godt virkemiddel. 

Ringsaker FrP håper at det nå blir satt inn riktige tiltak slik at elevene får den skolehverdagen de har krav på. Er glad det var den tverrpolitiske enigheten når det gjaldt nei til anken, så nå håper jeg også at vi politisk kan stå sammen for å bekjempe problemet. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags