Overraskende holdning til administrasjonen fra Ringsaker Sp

Av
DEL

Leserbrev«Kutte administrasjonen, da!» Var 1.-kandidat for Sp sin kjekke svarreplikk på hvordan kommunen kunne redusere kostnader. Dette utsagnet kom under valgdebatten i Brumunddal tirsdag. Så lettvint!

Jeg har tygget på den uttalelsen siden da, og lurer på om vedkommende egentlig er klar over konsekvensene og hva et slikt inngrep ville innebære?!

Administrasjonen i Ringsaker kommune har ikke fått den oppmerksomheten den fortjener!

Vi er bosatt i en kommune som er utrolig veldrevet, den består av en administrasjon som verken er papirflyttere eller folk som sover i timen!

Mange er av den oppfatning at den dagen de nærmer seg pensjonsalder og skal «trappe litt ned», så er en jobb i kommunen det rette. Det er en meget stor misforståelse!

Det er aldri en rolig og forutsigbar dag i kommunen. Og spesielt i en kommune som Ringsaker, der ting skjer fort, de er framoverlente og på hugget, har de et utrolig høyt produksjons -og arbeidstempo! Hvordan tror du ellers de kan håndtere alt som skjer innen både vekst og utvikling så effektivt?

Nei, Ringsaker kommune består av en administrasjon meget dyktige, produktive og engasjerte medarbeidere, med god fagkunnskap innenfor sine respektive felt.

Fordelen til Ringsaker kommune er den stadig positive medieomtalen, dette bidrar til at dyktige kandidater tiltrekkes kommunen ved utlysning av stillinger.

Jeg synes derfor det er lite klokt å komme med en slik uttalelse mot en så veldrevet administrasjon, der de ansatte nesten bokstavelig talt står på hendene for sine innbyggere og yter en meget god service og leveranse.

Vi som politikere bør utvise ydmykhet og takknemlighet over at vi er så heldige og har fått rekruttert disse arbeidstakerne i kommunen. Å skape usikkerhet rundt deres stillinger er det siste vi bør gjøre!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags