Ringsaker AP vil framover!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev

I Ringsaker Arbeiderparti er vi opptatt av å utvikle og styrke Ringsaker. Det har vi gjort gjennom gode politiske vedtak, på tvers av partier, i mange år.

Resultatene kommer når vi har en målrettet politikk, med vekst og utvikling som en tydelig rettesnor.

Vi har en ordfører som fronter og løfter Ringsaker, og som står på for å sette Ringsaker på kartet; E6, Intercity, hovedsykehus – for å nevne noe. Vi har investert i over 700 prosjekter de siste tre kommunestyreperiodene. Skoler, barnehager, avlastningssenter, rusboliger, infrastruktur, parker osv. Alt dette har vi gjort for å gi nye og gamle innbyggere i Ringsaker gode tilbud. Vi har hatt en god befolkningsvekst og er nå oppe på landsgjennomsnittet. Det gir økt tilskudd fra staten til den videre jobben som skal gjøres.

Vi vil ikke gi oss her! Vi vil videre framover.
Nå skal vi etter hvert i gang med bygging av nytt sykehjem i Moelv. Byggingen representerer fremtidens eldreomsorg. Vi er opptatt av å tenke helhetlig og langsiktig. Vi vil at eldre skal ha muligheten til å bo hjemme så lenge som mulig. Da er det nødvendig å ta i bruk ny omsorgsteknologi og ha gode aktivitetstilbud for alle.
En omorganisering av pleie og omsorg er på trappene. Vi tror dette vil gi mer robuste tjenester og riktige tjenester. For de som trenger det, lommeboka skal ikke avgjøre hvilke tjenester du skal få!

For oss er det viktig at heltid er en rettighet og deltid er en mulighet. Det betyr at arbeidet med å redusere deltid ikke er fullført og i samarbeid med bl.a. fagforeningene skal vi fortsette arbeidet.

Vi har listekandidater som representerer hele kommunen vår, så vi er sjølsagt opptatt av hele Ringsaker – det skulle da bare mangle! Vi har løftet byene våre, vi ser resultatene av dette bl.a. gjennom befolkningsvekst og et styrket næringsliv. Vi mener videre at satsningen i byene gir synergieffekter for hele kommunen vår. Vi vil ikke sette områdene opp imot hverandre, vi vil at by og land skal gå hand i hand.

Våre innbyggere fortjener at vi fortsetter satsningen på gode offentlige tjenester, der alle får være med! Tjenester som betyr for oss alle; bl.a. skole, barnehage, helse, kultur, frivillighet, vei. Vi vil fortsette med å løfte Ringsaker – vi ser at veien vi har begynt på gir gode resultater.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags