Ringsaker MDG er større enn SV i kommunen, hvis noen lurte

Av
DEL

LeserbrevRingsaker Blad laget en artikkel med overskrift, "hadde egentlig tenkt å stemme blankt, men etter skoledebatten bestemte hun seg for å ta et standpunkt".
Fantastisk bra at avisa tar tak og lager saker om unge velgere, dette er bra for demokratiet. Men saken kunne lett bli oppfattet at SV er større enn MDG, for dem som kanskje skulle stemme for første gang.
Nå skal det sies at de eller dem som er intervjuet bare er referert, men som journalist er det viktig å informere om fakta i samfunnet, trodde i alle fall jeg.
Sannheten er jo at ved forrige kommunevalg i 2015 ble Ringsaker MDG 0,6 % større enn SV og ved siste måling på (pollofpolls.no) så har Ringsaker MDG 0,5 % høyere oppslutning enn SV.
Sjøl om forskjellen ikke er så stor, med SV på 2,5 % og MDG på 3,1 % ved forrige valg. Så er det ofte kjøttvekta som til slutt teller i politikken, den har vi hatt på vår side de siste 4 åra. Den som tror at man som liten ikke kan gjøre en forskjell, har ikke vært på tur med en mygg i teltet når man skal sove. Riktig godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags