Til det beste for hele Innlandet og hovedsykehuset om Aud M. Riseng og Ap vinner valget i Hamar!

Av
DEL

LeserbrevNå må det presiseres at undertegnede ikke er noen AP-tilhenger, men Risengs innstilling ift. plassering av hovedsykehuset er utrolig viktig for hele Innlandet som region.

Den interne støyen blant politikerne i Hamar over mange år, og den manglende felles retningen er ikke noe som kun angår Hamar kommune! Det stopper ikke der.

Det blir som i en dårlig relasjon, et dårlig parforhold, naboer som bråker inne i huset sitt; det skaper støy, uro, uforutsigbarhet og det blir vanskelig å få til et godt samarbeid. Det blir vanskelig for oss andre som vil noe, planlegge noe, skape noe! Og det demper gleden.

I valgdebatten i Hamar var Riseng den eneste som stemte for sykehus ved Mjøsbrua! GRATULERER Aud!!! Du har skjønt noe utrolig viktig her! Jeg hørte det ble buet i salen.

Sykehuset og dens plassering handler ikke om MEG (les: Hamar), men OSS (Innlandet)!

Det handler om det beste for pasientene i hele regionen! Om uhellet først er ute, spiller det liten rolle om du må kjøre 20 minutter den ene eller andre retningen. Det viktigste er at plasseringen er SENTRAL for alle Mjøsbyene og omland. Og at du får verdens beste hjelp når du ankommer.

For det er faktisk kun snakk om kjørevegen den forhåpentligvis sjeldne gangen man må på sykehus. (Virker som at Hamars politikere har tenkt å flytte inn der, så stort fokus de har på nærhet til Hamar!?)

Så jeg ble virkelig glad over å høre at det endelig er ÉN politiker i Hamar som evner å se fellesskapets beste framfor sitt eget ego! At hun forstår at Hamar kommune er en del av et større fellesskap.

I dag blir dessverre gleden og entusiasmen over at det faktisk er vedtatt en enorm investering i et nytt hovedsykehus for oss Innlendinger litt skyggelagt av Hamars stridigheter rundt beliggenheten. I verste fall frafaller bevilgningen pga. uenigheter og manglende planlegging.

Så tilbake til innledningen:

Lykke til med valget Aud, vi støtter deg 100 % i jobben med å få hovedsykehuset til Mjøsbrua.

Og vi håper flere partier etter hvert vil følge Aud Risengs eksempel og gå inn for et sykehus ved Mjøsbrua. Hamars politikere bør snart zoome fokuset ut og ikke være så navlebeskuende!

Imens får vi andre være aktive videre og vise i ord og mening at dette er beste løsning for hele Innlandet.

Vi håper at det kan bli et bedre samarbeid og gode løsninger i tiden som kommer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags