Viktig for bosetting i Ringsaker kommune!

Av
DEL

LeserbrevRingsaker FRP synes at Ringsaker kommune fungerer bra som en JA-kommune for næringsetableringer og utvikling!
Ringsaker FRP mener at vi må jobbe smart, og prioritere annerledes enn det som er blitt gjort. Vi mener tjenestetilbudene er viktigst for at folk vil bo her, og at det er viktigere enn forskjønningen. Betyr ikke at vi er imot forskjønnelse, men det er rekkefølgen av prioriteringene. I Ringsaker har det vært stor tverrpolitisk enighet som har ført til at vi har fått til mye bra her, selv om det har vært forskjellige tilnærminger til det.
Kommunen har fått til stor næringsutvikling og den ønsker vi å fortsette med for det gir vekst og utvikling, og legger grunnlaget for at vår kommune blir en robust kommune. Vi skal være en serviceinnstilt kommune.
FRP ønsker en stor satsing på hjemmebaserte tjenester i eldreomsorg, utbygging av omsorgsboliger, sykehjem der det trengs hvor vi ønsker en statlig finansiert eldreomsorg hvor det ikke er kommunens eller brukers økonomi som er avgjørende for hvor god omsorgstjeneste man får.
Vi ønsker oss gode skoletilbud, og at skolene har det beste verktøyet og kompetanse for en god læring for våre barn. Det betyr en større digitalisering for å holde tritt med utviklingen. Skolebyggene må være i en god forfatning hvor klima og miljø er godt for læring.
Vegene i hele kommunen må vi jobbe for at de får en god standard som gjør at folk kan ferdes trygt, sikre skolevegene og bygge nye gang og sykkelstier der hvor behovene taler for det. Dette vil være viktige faktorer for bosetting i vår kommune. Vi skal bygge vår kommune til å bli best i klassen!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags