Det er ikke lovpålagt at det kun skal satses sør i kommunen vår!

Av

Ringsaker er så mye mer.

DEL

LeserbrevYtrer man seg om kommunal satsing utenfor administrasjonssenteret, kommer benevnelsen surving fra dem som er tilhengere av den kommunens skjevprioriteringer. Jeg tåler utmerket godt merkelappen survete. Og her kommer mer:

Av næringssjefens oppsummering (i RB) for 2018 og vyer for 2019 nevnes ikke prosjekter nord for Brumunddal - bortsett fra Sjusjøen - med et eneste ord.

Les saken: Næringssjefen har høye forventninger til året som kommer 

Mjøstårnet, Sjusjøen og Pellerviken er utvilsomt bra, men kommunen har også ansvar for vekst og utvikling andre steder; som eksempelvis i navet av Innlandet: Moelv, stasjonsbyen som kan bli vertskap for hovedsykehuset og luftambulansebasen.

Et lite tips: Saken om luftambulansebasen i Innlandet ligger nå i en skuff i Helsedepartementet. Og det etter at et utvalg bestående av de fire regionale helseforetakene i landet har konkludert med at det bør komme en ny base i Innlandet (i tillegg til den på Dombås). Hvorfor ikke stå på mer her, Ringsaker kommune? Sørge for at stortingspolitikere tar opp saken. Det dreier seg om penger til basen. Og kommunen bør stå klar med tomt og kanskje mer når det gjelder luftambulansebasen.

Det var greit å få budsjettvedtak om 27 millioner til Skibladnerbrygge i Dala. Tenk om rausheten hadde vært like stor for å få en luftambulansebase i Innlandet! I navet i Innlandet! Visst har vi fått skole og svømmehall. Veldig bra det, men kommunens plikter er LOVPÅLAGT når det gjelder skolebygg og lokaler. Det er ikke lovpålagt at det kun skal satses sør i kommunen vår!
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags