Om å spare

Av
DEL

LeserbrevHvis sykehusene her i Innlandet kan spare og få ned utgiftene, får vi kanskje et nytt sykehus, flere har store underskudd har vi fått høre.

I mitt hode kan jeg bare ikke forstå hvorfor det ikke går an å sette opp budsjett på hva det koster å drive sykehus, slik at en slipper å drive med underskudd og må spare.

En kan spare seg til fant, er det noe som heter. Det er Helse Sør-Øst som har ansvaret, er det de som setter ned budsjettene slik at budsjettene ikke rekker tro?

Det er jo etter Stoltenberg-regjeringen at helse-omsorg ble butikk og skal lønne seg.

Jeg skjønner heller ikke at disse direktørene i systemet behøver å ha dobbelt så stor lønn som statsministeren vår, der er det ikke sparing.

Men får vi nytt sykehus, må noen nedlegges eller benyttes til noe annet. Kan gamle sykehus bygget for en annen tid brukes til noe? Så tidlig som pasienter blir skrevet ut nå, kan vel kommuner trenge sengeplasser for rehabilitering, men de vil vel heller bygge nytt enn å bruke penger her kan jeg tenke meg.

Det er mye som er uklart for oss kommende pasienter som er avhengig av helse/ omsorg, og som også er avhengig av parkeringsplasser ved behandling på disse sykehusene. Mangel på parkeringsplasser er det jo på dem alle, det ser ikke ut som om noe kan gjøres der.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags