Bredbångsutbygging

Av
DEL

Leserbrev

Hei, ser i avisen i dag at også ordføreren er så fornøyd med at det er kommet bredbånd i Stensengdalen. Håper de får masse glede av det, kommunen har sikkert sponset bra med penger for det.

Vi bor selv i Narudvegen ved Sveum, kjøpte hus der i fjor og undersøkte med fire leverandører ang. bredbåndstilknytning. Det viste seg vanskelig å få til, heller ingen planer om utbygging på sørsiden av Narudvegen,

Det ble riktignok krysset under Berger Langmoens veg til riktig side i Sveumvegen med kabel ... men denne er ikke for privat bruk og på veg til en basestasjon fikk jeg høre av dem som la den.

Vi bor kanskje ikke sentralt nok i Brumunddal for å få bredbånd eller bli sponset av kommunen med dette, men det hadde vel vært ok å ha hatt det i området ved fotballbanen som vi syns ligger sentralt til i Brumunddal.

Helgøya rundt har vel også fått bredbåndskabel og nå skal sentrale deler i Nordre Ringsaker og få. Burde kanskje få en del rabatt på eiendomsskatten de som ikke får tilknytning i sentrum enten det nå er i Brumunddal eller Moelv.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags