Miljøpartiet De Grønne gjør sine beste måling!

Av
DEL

LeserbrevI denne nasjonale kommune målingen er vi for første gang Norges fjerde største parti og fikk 9,2 %. Men som alle vet er dette bare målinger, vi synes jo selvfølge at dette er moro læll under hundre dager til valget. Undersøkelsen ble utført av Sentio på oppdrag fra NRK og Aftenposten.

Dette viser at flere og flere forstår at klima- og miljøkrisen er alvorlig og stoler på at De Grønne har den beste politikken for å møte denne utfordringen. Nå håper og tror vi på et brakvalg også her i Ringsaker MDG. Dette viser at folk er lei av en regjering som ikke tar klima- og miljøkrisa på alvor. Vi kan ikke skifte ut regjeringen ved dette valget, men vi kan gjøre store framskritt lokalt i å kutte klimautslipp og bevare miljøet.

Vi tror også at flere og flere blir kjent med vår politikk på andre felt, som togsatsingen, bolig og næringspolitikk, mat- og landbrukspolitikken, gang og sykle, skolepolitikken, vern om matjord, dyrevern.

At folk gjennom å ville stemme på oss viser at de støtter de 40 000 klimastreikerne. Robert Mood vårt nyeste medlem i Miljøpartiet De Grønne, tidligere Generalinspektør i Hæren, FN-rapportør i Syria og nåværende president i Røde Kors er nå en del av den grønne bevegelsen.

Røde Kors-presidenten mener andre partier er for opptatt med å forsvare «det bestående» i stedet for å sette en ny retning.

Hvis vi får din stemme sin tillit vil vi jobbe hardt for å få til en klimanøytral kommune.

Bruk din stemme rett, vi alle trenger å stå sammen om menneskets største utfordring for å få dette til.

Med ønsker om en flott sommer og god valg til høsten.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags