Til Kjersti Røhnebæk og Ringsaker Sp

Av
DEL

LeserbrevDet er alltid en vurdering om en skal gi tilsvar på leserinnlegg, men etter noe tvil velger jeg å gjøre det denne gangen.

Ordføreren har henstilt til alle som er engasjert i skolestruktursaken i Nordre Ringsaker om å føre en saklig debatt. Hun har særlig lagt vekt på at vi som politikere har en god tone oss imellom, fortrinnsvis fører debatten i de politiske organene, og er varsomme i bruk av sosiale medier.

I et innlegg i RB den 22.06. beveger Kjersti Røhnebæk seg helt i grenseland i så måte. Hun gjør et forsøk på å ta mannen (og kvinnen) i stedet for ballen, ved å hevde at SV mangler lokalkunnskap og bedriver lettvinn matematikk. Hun mener rett og slett at vi er kunnskapsløse!

Både Kjersti Røhnebæk og undertegnede er folkevalgt i Ringsaker, og vi sitter begge i Formannskapet. Vi er med andre ord medlemmer av et kollegium, og det bør derfor forventes at man opptrer med et minimum av saklighet og respekt overfor hverandre, sjøl om man er rykende uenige i enkelte politiske saker.

Jeg ser fram til en annen tilnærming fra Røhnebæk og Ringsaker Sp ved neste korsveg, og vi inviterer til en konstruktiv debatt om de konkrete argumentene som Ringsaker SV har lagt til grunn for sitt standpunkt i saken.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags