↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 34 20 16

Besøksadresse

Nygata 6
2380 BRUMUNDDAL
 1. Beskrivelse

Velkommen til Fyksen Servicecenter Brumunddal AS

Når det kommer til høy kvalitet, god økonomi på vedlikehold
og reparasjon for alle bilmodeller, svaret er enkelt, 

"For everything your car needs."

Et bilverksted i Bosch Car Service-kjeden.
Vi står klare til å utføre service og reparasjoner på din bil.

 

Tjenester:

Tuning personbil

Vi foretar feilsøking, reparasjoner, optimering og tuning av personbiler.

Optimeringen skjer serielt, med omprogrammering av motorstyringen. Vi leser ut data fra bilens styresentral og modifiserer disse ved å legge inn nye parametere. Motoren vil etter dette bli mer effektiv ytelsesmessig og du vil oppnå et gunstigere drivstofforbruk. I tillegg til egen utvikling av programvare, samarbeider vi med OC-T Tuning.

Vi kan tilby motor- og drivverksgaranti inntil 120.000km på din bil.

Effekttest og optimering av personbiler foregår i en ny hall hvor vi har installert et chassisdynamometer fra Rototest. Her måler vi effekt direkte i bilens hjulnav, noe som gir en 100% nøyaktig måling. I motsetning til tradisjonelle rulleprøvere for personbil unngår vi usikkerhet med "slipp" på rullene.

 

Avgiftskrav ved tuning.

Myndighetene sier at det skal betales en tilleggsavgift om det blir gjort en vesentlig effektøkning, teksten sier utover 12-15%. Årsaken til denne toleransen er at ingen motorer er like slik at det er vanskelig å fastsette en eksakt effekt. Bilens typegodkjenning går derfor utifra en oppgitt effekt fra bilprodusent.

Hos oss kan du få en motor som ligger innenfor disse krav. Avgiften regnes ut i fra effekt og selv om dreiemoment økes ut over 12-15% vil ikke dette gi utslag i ekstra avgift. Vi kjører din bil i vår Rototest effektbenk og du får et dokument på den effekten din bil har. Med en tuning innenfor dette området vil du få en bil med mer effektiv forbrenning og et lavere forbruk. Om du ønsker effekt utover dette er det bileiers ansvar å oppgi dette til myndighetene. Bruksfradrag regnet ut i fra bilens alder gjør at det i mange tilfeller ikke trenger å koste mye å rapportere den nye effekten til myndighetene. For å få et 100% rikitg resultat som grunnlag for tilleggsavgift må motor demonteres fra bilen og kjøres i motorbenk.

Rototest effektbenk

Rototest måler effekten direkte i drivverket, med montering på bilens hjulnav. På denne måten kan vi ta en 100% nøyaktig test av bilen, med utlesing av dreiemoment- og effektekurver. Feil ved bilen oppdages umiddelbart,og i forbindelse med optimering er dette en garanti for riktig utført jobb. Med hver bil følger det et "Certificate of Performance ", som viser reell effekt og moment.

Samarbeidspartnere

 • Bosch
 • Defa
 • Eberspächer
 • Kenwood
 • Webasto
 • Fronlykter

 

Bosch Car Service

Som Bosch Car Service verksted gir vi deg trygghet for at din bil er i de beste hender.

Vi tilbyr EU-kontroll og vanlig service/vedlikehold på alle bilmerker.

Våre verksteder har spesialutstyr levert av Bosch som er verdens største produsent av elektroniske styringssystemer for bil. Teknikere er utdannet gjennom Bosch sin serviceskole, bransjens beste videreutdanningssystem for frie verksteder.

 • Full service til alle bilmerker - både bensin og diesel
 • Alt arbeid utført av godt utdannede bilmekanikere
 • Bosch reservedeler med samme eller tilsvarende kvalitet som original
 • Diagnostisering av kjøretøyelektronikk med avansert Bosch testutstyr
 • Fornuftige priser

 

Bosch fordeler

Bosch Service Assistanse

- Din garanti for mobilitet på veien.

 • Hurtig assistanse
 • Ingen egenandel
 • Europadekning ved kaskoforsikring
 • Samarbeider med NAF Assistanse AS
 • Abonnementet tegnes ved besøk hos ditt Bosch Car Service verksted

 

Hvis man plutselig står der med en bil som har brutt sammen - og det skjer aldri på et passende tidspunkt - så står Bosch Service Assistanse klar til å yte assistanse på en enkel og overskuelig måte. Uansett tid og sted så er hjelpen på vei.

Med abonnement på Bosch Service Assistanse og som kunde hos Bosch Car Service får du tilgang til service som bygger på sikkerhet, trygghet og mobilitet. Vi ønsker å skape de beste løsningene for deg og vår veihjelpservice avspeiler det samme høye kvalitetsnivået som du møter hos våre bilverksteder.

Godkjenninger og sertifiseringer

 • godkjent bilverksted