↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Bankene vi samarbeider med tilbyr ulike typer lån. Våre rådgivere jobber på vegne av deg for skaffe deg det beste lånetilbudet.

Omstartslån - refinansiere med inkasso og betalingsanmerkninger

Nordmenn har mye forbruksgjeld. Det er vanligere enn man kanskje tror. Å miste kontrollen over økonomien er dessverre lett, og det gjelder å ta tak før det vokser over hodet på deg.

Som eier av eiendom, er det greit å vite at du kan samle dyr forbruksgjeld til et lån med sikkerhet i bolig. Sjekk om du kan få omstartslån

Ettersom det er et sikret lån, vil du få et gunstigere lånetilbud enn om du skal refinansiere uten sikkerhet.

Med inkasso eller betalingsanmerkninger, er det veldig få banker som gir deg lån. Til tross for at det er til refinansiering.

Med omstartslån er det en mulighet til å kvitte seg med betalingsanmerkningene og få en omstart på økonomien din. Slik at du kan begynne på veien mot å bli gjeldsfri.

Å ha gjeldsproblemer er en stor påkjenning, og forhåpentligvis kan dette hjelpe deg til en lettere hverdag.

Billigste forbrukslån

Det å refinansiere forbrukslån kan hjelpe deg med å få bedre kontroll på økonomien igjen. Usikrede lån er dyre, og rentene kan variere stort.

Med flere lån betaler følger også gebyrer med hvert enkelt lån. Med refinansiering samler du så mye som mulig til kun et lån.

Et bedre lånetilbud kan altså spare deg for både renter og gebyrer. Det blir også mer oversiktlig med færre lån. Forhåpentligvis kutter det månedskostnadene slik at du får litt økonomisk pusterom.

Lån uten sikkerhet har høy rente. Å nedbetale lånet raskere, gjør at du sparer mer totalt på lånet. Da løper ikke rentene like lenge. Derfor kan det lønne seg å prioritere å nedbetale raskere.

Trenger du forbrukslån? Vi hjelper deg med innhenting av lånetilbud, slik at du kan finne så billig forbrukslån som mulig, samtidig som du sparer tid.

Du bør vurdere grundig om du trenger et forbrukslån. En bufferkonto kan er lurt å ha for uforutsette utgifter, slik at du slipper unødvendig gjeld.

Boliglån

En bolig er den største investeringen for de aller fleste. Det er også det lånet som følger oss lengst.

Med boliglån, som med alle typer lån, gjelder det å velge det beste lånetilbudet. Som man bør tenke med alle lån man tar opp. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men bruke tid på å ta gode valg.

I tillegg til ordinært huslån, tilbyr vi lån til flere typer eiendom.

Det er ikke sikkert din nåværende bank har de beste lånetilbudene. Det er ikke gitt at det lønner seg å være trofast kunde, men at du heller kan spare penger på å flytte boliglånet til en bank med bedre renter og vilkår.

Fyll ut vårt skjema og vi hjelper deg gjerne med nytt boliglån, refinansiering eller finansieringsbevis.

Tilbudene du mottar er uforpliktende, og tjenesten er helt kostnadsfri for deg.

Søk lån til kjøretøy 

Bilen er viktig for mange nordmenn, og en sentral del av budsjettet for utgifter. Da er det godt å vite at man kan spare penger på å bytte forsikring, men også det å flytte billån.

Du kan søke lån til kjøretøy med vårt enkle skjema. Enten det er snakk om fullfinansiering eller for deg med egenkapital. Man får lån uten sikkerhet også, men lån med sikkerhet har best rente.

Kan kjøretøyet registreres i kjøretøyregisteret kan vi prøve å hjelpe deg med et lån. Kanskje er det endelig rom for å kjøpe motorsykkel, og du ser etter billig motorsykkellån.

Som regel er nedbetalingstiden på billån 3, 5, 7 eller 10 år. Krav til alder på kjøretøyet stilles med utgangspunkt i lånets nedbetalingstid. 

Det kan være penger å spare på å flytte billånet til en annen bank. Fyll ut vårt skjema, så hjelper vi deg å sjekke om du kan få bedre renter og vilkår enn du har.

Våre andre sider.

Vi har flere søstersider som kan hjelpe deg med helt andre ting enn lån. Sjekk også ut vår  blogg med smarte økonomitips.  

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook