Fire biler i ulykke ved Mjøsbrua

Litt over klokka 08 var bilene fjernet, men det fortsatt gjensto oppryddingsarbeider i veien. Foto: Henning Guldbrandsen

Litt over klokka 08 var bilene fjernet, men det fortsatt gjensto oppryddingsarbeider i veien. Foto: Henning Guldbrandsen Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

På E6 ved Mjøsbrua har det vært ei trafikkulykke i morgentimene. Fire biler er involvert i ulykken. Hendelsesforløpet er foreløpig noe uklart, men det skal være en bil som har kjørt inn i andre kjøretøyer på selve Mjøsbrua. En bil sto en tid godt parkert i midtrabatten på Opplands-sida av Mjøsbrua, i påvente av berging, mens flere politibiler og involverte sto ute på brua.

Veien var en periode helt stengt og det oppsto lange køer i begge retninger. Litt over klokka 08 er bilene fjernet, men det var fortsatt noe kø i området da vegen måtte ryddes for nedfall fra bilene.

- Nordgående kjøretøy har kollidert med tre andre biler. Det har sannsynligvis vært et sykdomstilfelle på fører av nordgående kjøretøy, opplyser operasjonssentralen i Innlandet. To personer er kjørt til legevakt etter ulykken, men at det trolig ikke er snakk om alvorlige skader.

Berging av bilene kom forholdsvis raskt i gang, da det tilfeldigvis sto en bergingsbil i køene som oppsto etter ulykken.


Artikkeltags