Foruten Trond Svendsen selv, består bandet av Vidar Tyriberget på bass, Tommy Kristiansen på trommer, Lars Viken på hammondorgel/tangenter og Morten Wærhaug, gitar.

Svendsen og bandet har lagt bak seg en sommerturné med flere konserter rundt på festivaler i Norge. De har fått gode kritikker de siste årene og et bra publikum rundt i Norge. Denne helga var det altså Moelv som fikk gleden av å få gjengen på besøk. Forventningene var store på Folkets Hus før de satte i gang å spille.

Bandet leverer musikk i sjangeren Americana som blir en slags «gryterett» av krysning mellom country, pop, danseband, shadow og soft pop.

Det var nesten full sal. Publikum koste seg med behagelig musikk innendørs, mens høstregnet falt i mørket ute. Den litt lavmælte og lune Trond Svendsen, satte stemningen sammen med et solid mannskap med musikere, og gjorde atmosfæren i lokalet hyggelig og fylt med gode varme toner.

Trond Svendsen er oppvokst i Moelv og har trådt sine barnesko på Folkets Hus, så dette var virkelig å komme hjem. Svendsen kommuniserte da også fint med modølene underveis. Det satte publikum pris på.

Nå runder han av årets konsertturné med konsert i tre av Mjøsbyene, hvor den ene var Moelv.

Etter oppussingen av Folkets Hus de siste årene er det blitt virkelig bra både for artister og publikum når det inviteres til konsert og fest. Stemningen var svært god på Huset Scene lørdag kveld.

– Det var en veldig bra konsert sa Ove Johnny Korsveien, som hadde fyrt opp for kvelden med flere timers musikk av bandet på forhånd.

Han hadde tatt turen til Folkets Hus sammen med Lene og Stian Bergengen og Roger Danielsberg var samstemt enige i at dette var en veldig bra konsert.

Svendsen og gjengen virket også å trives godt på Folkets Hus og holdt trøkket på scena konserten igjennom.