Gå til sidens hovedinnhold

Er det greit å bruke samme høytrykksspyler for å vaske bilen nå?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sist lørdag var jeg tilfeldig innom en bensinstasjon i Dala, der var det god avstand mellom hverandre. Men det var lang kø av ringsaksokninger som ønsket å vaske bilen sin, og det gikk unna med den ene bilen etter den andre.

Det som jeg reagerte på var at samtlige som vasket sine egne biler, bruker jo den samme høytrykksspyleren uten at noe håndsprit var tilgjengelig eller at noen så ut til å gjøre en innsats med å vaske hender før og etter at de hadde tatt på den samme høytrykksspyleren som samtlige andre har gjort.

De kunne bokstavelig talt bare gått rundt og håndhilst på samtlige som vasket sin bil den dagen. Dette håper jeg at noen vil ta tak i og det kan jo være flere sjølvaskanlegg som bør tenke seg om en gang eller to, for vi er fortsatt inne i en pandemi.

Men når det skal være sagt, synes jeg generelt folk i vårt område har vært flinke. Og ja, det er ikke bare du som er sliten av alle disse restriksjonene og nye hverdagen, snart er vi i mål. Hold ut kjære sambygdinger!