Tror nok jeg traff ganske godt jeg, kjære Helberg, det ser slik ut etter hva jeg har fått tilsendt fra sosiale medier. Men om ikke jeg også får minst en sang av deg, som er personlig til meg, slik som du tidligere har gjort med venner av meg så tror jeg at jeg må sende skriftlig klage.

En felles sang om ditt oppheng i mannlige kjønnsorganer holder liksom ikke ...

Malt inn i et hjørne? Ja, det må du gjerne tro.

Og nei, føler meg verken truffet av det eller dine forsøk på ei annen side, som for øvrig heller ikke er første gang du prøver å lage noe kødd om meg. Men vet du hva, kjære Helberg, jeg ler like godt hver gang, og jeg føler meg nesten litt beæret av at du har latt deg provosere såpass av meg.

Så dessverre må jeg skuffe deg og vennene dine, jeg har verken blitt sur eller sint av dine svar til meg her, eller dine morsomheter i sosiale medier.

Nu vel ... er ikke du administrator på flere grupper mot sau og utmarksbeite, og hvor mange innlegg har du om nettopp sau på beite pr. uke?

Feller er ingen torturredskap, kan hende det kommer til og føles slik for enkelte av dine meningsfeller som skriver de skal røske de ned, om de prøver men, er litt greit å vite hvordan man skal håndtere slikt om man først skal «røske de ned» så man ikke får de over fingra ...

Angående jakt og tall så kom det faktisk en ny undersøkelse i dag, men det er vel som fanden leser bibelen om du skal lese den? Riktig nok NJFF som står bak undersøkelsen, men 72 % sier seg enige i at jakt er en viktig kulturtradisjon i Norge som bør videreføres. 3 av 10 kunne tenke seg å være med på jakt. 7 av 10 mener at det er bærekraftig og etisk forsvarlig å eta kjøtt fra vilt.

Sia du synes kaniner i bur er greit, men fangst er dyreplageri, har du lest noen rapporter på det? Eller sett hvordan bla skjelettet på en kanin er etter et liv i bur?

Når det gjelder barnehagen. En ting er kritikk Helberg, men det du skrev går ikke under den kategorien. Og som jeg har påpekt tidligere, dette er ikke et enkelt tilfelle ...

Skal fellefangst forbys, så regner jeg med du har en plan på hvordan arter som mink skal bekjempes.

Vi har også 2 andre uønskede arter som banker på døra, mårhund og vaskebjørn ... disse skal også bli vanskelig å stoppe uten feller, skye dyr med meget høy formeringsevne.